Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

 • Je tuin,

  daar word je blij van!

Getrommelde stenen

Net een oude kassei

Is een getrommelde betonsteen die de look heeft van een oude kassei met gevlakte kop. Deze klinker is ideaal om uw oprit, tuinpad of zelfs uw terras aan te leggen. Trommelstenen zijn zeer geschikt voor het leggen van opritten, terrassen of tuinpaden. Deze getrommelde stenen hebben daarnaast een nostalgisch uiterlijk. Ze doen denken aan de oude kloostermoppen van vroeger. Vanaf vorig jaar zijn er ook trommelstenen verkrijgbaar in een verbeterde samenstelling. De betonsteen neemt dankzij een innovatieve bewerking beduidend minder water op dan elke andere vergelijkbare betonstenen. Hierdoor is de bestrating sneller droog, nemen minder snel vuil op, hebben minder last van groene alg en zijn minder gevoelig voor witte kalkuitslag. De stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en verbanden. Laat u bijvoorbeeld eens inspireren door de grote verscheidenheid aan wildverbanden.

Bij uw Garden Stones @ Basics vestiging kunnen zij u alles uitleggen over de verschillende soorten trommelstenen, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren.

Producten voor Getrommelde stenen

 • Tumbelton getrommeld Cirkel

  Tumbelton getrommeld Cirkel

  Tumbelton is de naam van RedSun garden products voor de traditionele getrommelde betonsteen met het klassieke, verouderde uiterlijk. Het assortiment bestaat uit 21 kleuren in 12 formaten. Het kleurenpalet voorziet in een aantal effen, genuanceerd en geblokte kleuren, waardoor vele combinaties mogelijk zijn.

 • Tumbelton getrommeld Cirkel

  Tumbelton getrommeld Cirkel

  Tumbelton is de naam van RedSun garden products voor de traditionele getrommelde betonsteen met het klaassieke, verouderde uiterlijk. Het assortiment bestaat uit 21 kleuren in 12 formaten. Het kleurenpalet voorziet in een aantal effen, genuanceerd en geblokte kleuren, waardoor vele combinaties mogelijk zijn.